Bygghandel

Många av våra torkdukar, trasor och absorbenter fungerar för en rad olika användningsområden, men det kan ändå vara värdefullt att ta en stund och tänka igenom de olika behoven för att kunna välja den bästa produkten och mest kostnadseffektiva alternativet för uppgiften. Nedan har vi listat ett urval av produkter som används flitigt inom byggindustrin. Kontakta oss gärna om ni vill ha guidning eller saknar något, så tar vi fram ett sortiment anpassat för just er!

Inom vilken Bransch söker du produkter?

Inga branscher hittade under denna kategori.

Translate »

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Gunnar Engstrand AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@guneng.se.

Gunnar Engstrand AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR