Fordon

I en miljö där spillen kan vara många och varierande är det viktigt att ha snabb och enkel tillgång till högabsorberande produkter som klarar att ta hand om sådant som oljor, fetter, smörjmedel och lösningsmedel. I vårt sortiment anpassat för garage och verkstad hittar du nödvändiga produkter för avtorkning av golv och andra ytor, verktyg och utrustning samt dukar för polering och lackarbeten. Här finns också absorbenter för större och mindre spill. Med hjälp av tillhörande vägg- och golvställ finns produkterna på plats där de behövs. Kontakta oss gärna för en diskussion kring hur vi kan hjälpa er skapa en ren och säker verkstad!

Inom vilken Bransch söker du produkter?

Inga branscher hittade under denna kategori.

Translate »

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Gunnar Engstrand AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@guneng.se.

Gunnar Engstrand AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR