Hamn & sanering

I sortimentet nedan har vi samlat ett urval av våra produkter för tork och absorption som är särskilt väl lämpade för användning i hamn- och sjöfartsmiljö samt vid sanering. Sortimentet består av en rad produkter som gör det enklare att hålla rent, förbygga och ta hand om spill: Universalabsorbenter för alla typer av spill, flytande oljeabsorbenter lämpliga för användning på vatten (inklusive länsor och svepläns) granulat, våtservetter och textila putstrasor.

Inom vilken Bransch söker du produkter?

Inga branscher hittade under denna kategori.

Translate »

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Gunnar Engstrand AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@guneng.se.

Gunnar Engstrand AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR