Läkemedel & labb

Miljöer med hög renlighet och säkerhet kräver effektiva, kvalitativa produkter för avtorkning och absorption. Vi erbjuder ett speciellt framtaget sortiment för läkemedelsproduktion, laboratorier och andra områden där kraven på renhet och låga fibersläpp är extra höga. Flertalet av våra torkdukar är testade och godkända för fibersläpp enligt SS-EN 13795-1:2019, och vi har även tillhörande vägghållare som gör det enkelt att dra ut en duk i taget utan att vidröra flera. Vi tillhandahåller också klibbmattor som effektivt avlägsnar partiklar från exempelvis skosulor och vagnshjul.

Inom vilken Bransch söker du produkter?

Inga branscher hittade under denna kategori.

Translate »

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Gunnar Engstrand AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@guneng.se.

Gunnar Engstrand AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR