Lantbruk

Oavsett om det handlar om en plötslig nödsituation eller mindre vätskespill under det dagliga arbetet är det viktigt att ha effektiva absorberings- och torkprodukter nära till hands. I sortimentet nedan har vi samlat en rad absorbenter, trasor och torkdukar som hjälper till att skapa en säkrare och bättre arbetsmiljö inom lantbruk, och på så sätt bidrar till att förebygga ohälsa och olycksfall.

Inom vilken Bransch söker du produkter?

Inga branscher hittade under denna kategori.

Translate »

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Gunnar Engstrand AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@guneng.se.

Gunnar Engstrand AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR