Livsmedel & restaurang

Sortimentet för livsmedelsproducerande företag och restauranger innefattar material med unika egenskaper som förenklar städning och rengöring samt främjar hygienen. Större och mindre ytor rengörs och desinficeras snabbt och effektivt - dessutom med kraftigt minskat behov av sprayer och kemikalier.

Torkdukarna från vårt egna varumärke EasiTex® är speciellt framtagna för områden med höga krav på hygien och renhet, och kännetecknas av låga fibersläpp, hög absorptionsförmåga och bra våtstyrka. Pal TX våtservetter för ytdesinfektion är effektiva mot livsmedelsrelaterade patogener och gör ytorna säkra för livsmedelshantering på 60 sekunder. Samtliga torkdukar och våtservetter är godkända för att användas på ytor som kommer i direktkontakt med livsmedel.

Inom vilken Bransch söker du produkter?

Inga branscher hittade under denna kategori.

Translate »

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Gunnar Engstrand AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@guneng.se.

Gunnar Engstrand AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR