Tillverkningsindustri

Industriella miljöer av olika slag kan ha varierande behov för att hålla arbetsmiljön ren och säker. Oavsett om det handlar om många och rikliga spill, upptorkning av mindre spill eller desinfektion av arbetsytor har vi anpassade produkter som underlättar och effektiviserar arbetsdagen. Här finns ett brett urval av absorbenter, granulat, trasor, torkdukar, våtservetter samt tillhörande hållare och dispensers. Hittar du inte det du söker, tveka inte att ta kontakt med oss!

Translate »

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Gunnar Engstrand AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@guneng.se.

Gunnar Engstrand AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR