EasiTex® – för alla tork- och absorptionsbehov

Majoriteten av våra torkdukar, absorbenter, putstrasor och bäddprodukter säljs under det egna varumärket EasiTex®. Dessa produkter kännetecknas av låga fibersläpp, hög våtstyrka och maximal absorption, och är ett givet val när arbetsmiljön ska hållas torr och ren på enklaste sätt.

Oavsett vilka typer av spill du hanterar i din vardag, finns en smidig lösning inom räckhåll. Genom en grundlig behovsanalys hjälper vi dig att hitta fram till den för sammanhanget optimala EasiTex-produkten, som förutom en förbättrad totalekonomi bidrar till en torrare och renare arbetsmiljö, och ett effektivare arbetssätt.

 

Högkvalitativ tork och absorption

Vi arbetar kontinuerligt för att vinna och bibehålla våra kunders förtroenden genom att erbjuda högsta kvalitet på varor och tjänster. Tack vare nära samarbete med världsledande tillverkare har vi tillgång till ett av marknadens bredaste och mest kompetenta sortiment inom högkvalitativ tork och absorption. Vi lagerhåller och distribuerar torkdukar och absorbenter för alla miljöer och ändamål, samt tar fram kundunika lösningar. Inget behov är för litet eller för stort, för enkelt eller svårt.

Translate »

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Gunnar Engstrand AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@guneng.se.

Gunnar Engstrand AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR