EasiTex® extra mjuk tvättlapp

Vi är glada att nu kunna erbjuda vår allra mjukaste tvättlapp även till dig som är konsument. Tvättlappen är speciellt framtagen för att torka, tvätta och rengöra känslig eller irriterad hud. Den kan användas både torr och fuktad och är perfekt för en rad användningsområden där ett extra skonsamt alternativ efterfrågas.

EasiTex® extra mjuk tvättlapp har under många år använts inom vården i Sveriges alla regioner, där den varit enormt uppskattad av olika mottagningar och avdelningar som exempelvis förlossning, onkologi och geriatrik. Att den är omtyckt av både personal och patienter har varit tydligt då vi allt oftare kontaktats även av privatpersoner som kommit i kontakt med produkten inom vården och undrar var den finns att köpa.

Tvättlappen hittas på hyllan för babyartiklar, men erbjuder ett skonsamt alternativ för alla vid dagliga rengöringsrutiner, personlig hygien eller närhelst en extra mjuk tvättlapp behövs:

  • Intimtvätt
  • Sminkborttagning
  • Förkylning
  • Blöjbyten
  • Avtorkning
  • Helkroppsrengöring
  • Vid byte av inkontinensprodukter
  • Torkning och rengöring av hud som påverkats av eksem, kortison- eller cytostatikabehandling

Easitex® extra mjuk tvättlapp rekommenderas av Asthma Allergy Nordic, vilket innebär att den inte innehåller parfymämnen, allergener eller irriterande ämnen i sådan mängd att det finns en känd risk för allergisjukdom.

Du kan nu enkelt köpa EasiTex® extra mjuk tvättlapp i butik eller online hos Apotek Hjärtat Apoteket

 

 

 

 

Easitex® extra mjuk tvättlapp

Artikelnr: 893032

Storlek: 30 x 32 cm

Antal: 50 st/fp

Färg: Vit

 

Svanen

Svalan

Translate »

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Gunnar Engstrand AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@guneng.se.

Gunnar Engstrand AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR