Karl Buch

Karl Buch är ett familjeägt valsgjuteri etablerat 1855. I dag leds företaget av den femte generationen Buch från Siegen i hjärtat av Tyskland.

Karl Buch tillverkar främst valsar till stålindustrins valsverk, men deras produkter finns även inom gummi- och folieindustrin. Karl Buch utvecklar kontinuerligt nya produkter och bedriver egen forskning, för att ständigt öka produktiviteten i valsverken och därmed även bidra till att förbättra kundernas slutprodukter. Gunnar Engstrand AB har samarbetat med Karl Buch sedan 1934 och har idag en stark ställning på den svenska valsmarknaden som en av de största importörerna, med många ledande stålföretag som regelbundna kunder.

Kontakt information

Telefon: 08-10 99 90
E-post: info@guneng.se
Adress:
Kommendörsgatan 37
114 58 Stockholm

Translate »

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Gunnar Engstrand AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@guneng.se.

Gunnar Engstrand AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR