NOV Fiber Glass Systems

Gunnar Engstrand AB arbetar sedan 1988 som agent med kompositrör för fartyg och offshoreplattformar. Till en början med Ameron, och idag med NOV Fiber Glass Systems, som 2012 förvärvade Ameron. Gunnar Engstrand AB står för marknadsföring och koordinering av nybyggnadsprojekt i Sverige och Danmark. Våra kunder är rederier, offshoreindustrin samt tekniska konsulter och designers.

NOV Fiber Glass Systems är världsledande inom så kallade GRE-rör (Glass Fiber Reinforced Epoxy) med varumärket Bondstrand. GRE-rör används för att transportera sjövatten ombord, och är idag ett attraktivt alternativ till rör av metall då de inte korroderar, sparar vikt samt är skonsamma mot miljön. Då friktionen är lägre vid användning av GRE jämfört med exempelvis stål, krävs det mindre energi för att pumpa runt vatten genom systemen.

Större delen av tillverkningen för marin- och offshoremarknaderna finns i Singapore och Malaysia, samt Kina. NOV Fiber Glass Systems levererar hela rörsystem med färdigdesignade rörspolar som förenklar installationen på varven. Rätt installerade är rören också näst intill underhållsfria. Bondstrand rör är tillverkade enligt gällande kvalitetsnormer och ISO-krav, och är givetvis klassgodkända för relevanta system.

Kontakt information

Telefon: 08-10 99 90

E-post: info@guneng.se

Adress:
Kommendörsgatan 37
114 58 Stockholm

Translate »

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Gunnar Engstrand AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@guneng.se.

Gunnar Engstrand AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR